Enkelihoito

Soul Body Fusion -hoito

Quantum Touch -hoito

 

Enkelihoito

Enkelit ovat aina lähellämme tiedostamme sitä tai emme.
Enkelit odottavat tilaisuutta voidakseen työskennellä kanssamme entistä läheisemmin.
Olemme usein lapsena yhteydessä enkelten kanssa, mutta iän myötä saatamme kadottaa tuon yhteyden. Enkelihoidon yksi tarkoitus on löytää uudestaan tuo kadotettu yhteys.
Enkelihoidossa sinulla on mahdollisuus tutustua enkeleihin ja antaa heidän auttaa sinua arjen keskellä. Enkelihoito voi auttaa sinua löytämään oman henkisen polkusi sekä uuden suunnan tai ohjausta elämäsi käännekohdassa.
Hoidossa makaat mukavasti hoitopöydällä rentouttavan musiikin soidessa taustalla. Hoito on erittäin rentouttavaa. Lopuksi käymme lyhyen keskustelun hoidosta ja mahdollisesti enkeleiden välittämistä viesteistä.
1h 50€

Soul Body Fusion®

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että sielusi ja kehosi eivät ole samalla taajuudella?
Koetko olevasi sivustakatsoja omassa elämässäsi?
Kaipaatko enemmän energiaa ja elinvoimaa, muttet tiedä miten niitä saisit?
Monet kompastelevat elämässään eteenpäin ilman sielun ohjaamaa suuntaa.
Elämän varrella kokemamme traumat, loukkaukset, hyväksikäytöt ja pettymykset vievät sielun värähtelyä yhä kauemmaksi kehon värähtelystä.
Sielumme pysyy `poissa` tai siitä on paikalla vain pieni osa, koska emme arvosta kehoamme. Erillisyydessä eläminen vaatii enemmän energiaa. Soul Body Fusion auttaa meitä yhdistämään kehomme ja sielumme. Useimmille ihmisille fyysiset tuntemukset ovat yhdentymisessä välittömiä, ikäänkuin erottava pato murtuisi ja sielun energia pääsisi syöksymään sisään.
Tuntemuksia prosessin jälkeen: Rakastan elämää ja tunnen itseni. Tiedän vihdoinkin kuka minä olen.
Näen edessäni ihanan tulevaisuuden. Tiedän elämäntehtäväni.
Koko prosessi on valmis kolmen viikon kuluessa ensimmäisestä Soul Body Fusion- istunnosta.
Soul Body Fusion on Jonette Crowleyn kehittämä prosessi ihmisten pikaiseksi auttamiseksi sielun ja kehon yhdistämisen kautta. Soul Body Fusion tehdään tuolissa istuen.
1h 50€

Suositus kolme hoitokertaa.
Kolmen 60 min Soul Body Fusionin sarjahoito kerralla maksettuna 145€

Quantum-Touch®

Kvanttikosketushoitoa käytetään korjaamaan mm. kehon virheasentoja, vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Tällöin luut ja muut kiinteinä pidetyt rakenteet ikään kuin “liukuvat” spontaanisti oikeaan asentoonsa. Myös kipujen ja tulehduksien nopea lieveneminen, kuten myös yleisen toipumisen nopeutuminen on yleistä. Usein kehon virheasennon korjaaminen tapahtuu yhdellä hoitokerralla, mutta vaikeammissa tapauksissa tarvitaan luonnollisesti useampia kertoja, koska kehon sopeutuminen oman luonnollisen asentonsa palautumiseen vie oman aikansa.
Hoitaja asettaa kätensä kevyesti hoidettavalle kohdalle ja keskittyy hoitoon. Hoidettavaa pyydetään kertomaan tuntemuksistaan hoidon aikana ja hoito sopeutetaan tällöin tuntemuksien mukaisesti.
Quantum-Touch – hoidoissa ei käytetä lihasvoimaa, ei väännetä, kierretä tai niksautella.
Quantum-Touch tehdään tuolissa istuen.
1h 50€

 

Hoitohuoneeni sijainti Sundsberg, Kirkkonummi.

Jos olet kiinnostunut hoidoista ota yhteyttä
elina@elinasjoblom.fi