Haluatko löytää omat tavoitteesi ja elämällesi suunnan elääksesi ihanaa ja täyteläistä elämää?

 

Olet todellakin tullut oikeaan paikkaan, jos vastasit kyllä edelliseen kysymykseen!

Unelmien tavoittelu ei ole kuitenkaan helppoa ja vaatii paljon työtä.

Ehkä haluat

* saada enemmän vapautta määritellä itse työaikasi.
* löytää tavoitteita ja päämäärän elämääsi.
* löytää helpot askeleet joiden avulla voit ottaa käyttöön upean luovuutesi ja visiosi.
* hieman apua oman persoonallisen tyylisi löytämiseen.
* löytää uskoa itseäsi kohtaan ja saada tietää miten ihmeessä osaisit toteuttaa kaiken.
* saada kuun ja tähdet taivaalta ja enemmänkin.

 

Tarinani lyhyesti

Valmistuin lähihoitajaksi ja erikoistuin mielenterveyspuolelle. Työskentelin useamman vuoden eri mielenterveysyksiköissä, kunnes totesin ettei se työ ollut minua varten.

Aloin tutkimaan kasvilääkintää, koska arvostan luonnonmukaista elämäntapaa. Valmistin perheeni käyttöön erilaisia hoitavia luonnontuotteita ja huomasin niiden tuovan nopean ja tehokkaan avun erilaisiin oireisiin.
Opiskelin myös erilaisia luontais- ja energiahoitoja, koska halusin pystyä antamaan kokonaisvaltaisempaa hoitoa. Valmistuin Enkelihoitajaksi ja Quantum Touch -hoitajaksi Ikiran koulutuksista (https://www.ikira.fi/) sekä Soul Body Fusion -hoitajaksi Jonette Crowleyn koulutuksesta (http://www.soulbodyfusion.com/).

 

Huomasin löytäneeni kutsumuksen kasvien maailmasta ja luonnontuotteiden valmistamisesta.

 

Perustin yrityksen niiden myymistä varten. Yritys muuttui matkan varrella Sysimaa osuuskunnaksi, jonka perustin sisarusteni kanssa. Sysimaa kasvaa ja kehittyy edelleen. Tietoa hoitavista luonnontuotteista ja kasvien maailmasta löydät Sysimaan sivulta sysimaa.fi

Perustimme Sysimaalle Pakanalliset syysmessut, joka tarjoaa kävijöille tietoa luontoyhteydestä ja siitä miten pakanallisuus ilmenee nykypäivänä ihmisten arkielämässä.
Messuista lisää tietoa http://pakanallisetmessut.fi/
Kierrämme Sysimaan kanssa ahkerasti messuilla ja markkinoilla ympäri Suomea ja saamme kohdata erilaisia asiakkaita kasvokkain. Kuulemme erilaisia elämäntarinoita ja kojumme ääressä käydään useita syvällisiä keskusteluja. Keskustelujen lomassa asiakkaat ovat toivoneet saavansa enemmän tietoa useista eri aiheista, josta sain idean alkaa tekemään verkkokursseja, oppaita sekä e-kirjoja. Perustin Näkymättömän Akatemian, joka on verkossa toimiva koulu kaikille luontoyhteydestä, magiasta, henkimaailmasta ja uuspakanuudesta kiinnostuneille. Näkymätön Akatemia aukeaa vuonna 2017.

 

Monet eri projektini mahdollistavat monipuolisen yhteistyön useiden eri ihmisten kanssa.

 

Keskustelemme paljon yrittäjyydestä, osaamisen tuotteistamisesta, brändäämisestä sekä omien tavoitteiden löytämisestä. Ei ole helppoa löytää tietoa kaikesta tuosta ja varsinkaan oikeaa järjestystä edetä, jos haluaa lähteä tavoittelemaan unelmiensa työtä. Monet sivustot, jotka tarjoavat tietoa, ovat vaikeaselkoisia ja käyttävät hankalaa sanastoa tai olettavat sinun tietävän asioista jo paljon. Olen istunut satoja tunteja tietokoneen ääressä tutkien verkkosivujen tekemistä, brändäämistä, verkkokurssien tekemistä sekä paljon muita aloittelijaa koskevia hankalia asioita. Keräsin paljon tietoa itseäni varten ja mietin, että ehkä joku muukin voisi tarvita sitä käyttöönsä.

Päätin siis luoda vielä yhden sivuston, josta voisi löytää helpot askeleet tavoitteiden tekemiseen sekä oman suunnan löytämiseen. Erityisesti rakastan brändäämiseen liittyviä asioita, kuten yrityksen verkkosivujen ulkonäkö, värimaailma, logo sekä mielikuvat, joita halutaan antaa asiakkaille. En ole siis mikään ammattilainen brändäyksessä, mutta tiedän upeita ammattilaisia, joilta saat tarvittavat palvelut oman brändisi rakentamiseen. Haluan sivullani tarjota muutamia helppoja ohjeita, oppaita ja kursseja, joiden avulla voit päästä alkuun oman unelmabisneksen rakentamisessa.

En ennen pitänyt tietokoneista ja ollut niiden kanssa hyvissä väleissä, joten en olisi uskonut joku päivä työskenteleväni useampia tunteja päivässä tietokoneen ääressä. Nykyään pidän tietokoneista, koska ne mahdollistavat toivomani tavan työskennellä missä haluan ja milloin haluan.

Toivon sinun halutessasi pystyvän työskentelemään rakastamiesi asioiden parissa ja luomaan upean ja antoisan työn elämäsi ympärille.

 

Rakastan

– teetä ja kahvia
– syödä liikaa herkkuja
– työtäni ja teen sitä aamusta iltaan, olen rakentanut työni elämäni ympärille
– värejä, kaikkia niitä!
– matkustamista, varsinkin jos se on työhön liittyvää
– kahviloissa istumista hyvässä seurassa
– syvällisiä keskusteluja
– muutosta
– ideoimista ja visualisointia
– listojen tekemistä (yritän vähentää sitä)
– kesää, aurinkoa ja lämpöä
– uuden luomista
– lukua 13, joka esiintyy useasti sivuillani

En pidä, ainakaan kovin paljoa

– small talkista
– ihmisten pinnallisuudesta
– saamattomuudesta ja siitä ettei tehdä mitään omien unelmien eteen
– paperitöistä
– astioiden kaappiin laittamisesta
– auton tankkaamisesta
– talvesta ja kylmästä

Uskon, että

– elämä on täynnä magiaa
– jokaisella on oikeus saavuttaa unelmansa, niiden eteen vain täytyy tehdä töitä
– asiat täytyy selittää yksinkertaisesti ilman hienoja sanoja, että jokainen ymmärtää ne
– naiset ovat uskomattomia moniosaajia!
– elämä on täynnä kauneutta
– maapallo on kaunis paikka, täynnä ihmeitä
– olemme ihmeellisiä olentoja, joilla on loputtomat kyvyt tehdä elämästä haluamansa