Uusi vuosi, uusi alku

with Ei kommentteja

Jälleen on vuosi vaihtunut. Uuden vuoden alku on aina todella innostavaa aikaa. Kokonainen vuosi taas edessä aikaa aloittaa uusia projekteja ja saada aloitettuja projekteja kasvamaan oikeaan suuntaan.

 

Nyt on taas aika kirjata ylös tämän vuoden tavoitteet ja suunnitelmat.

 

Jos omat tavoitteet eivät ole selvillä tai pelkää niiden asettamista, niin hyvä keino päästä alkuun on visioida tulevaa vuotta.
Kuvittele olevasi vuoden 2018 viimeisessä päivässä. Kuvittele, että se on ollut ehdottomasti paras menestyksen, vaurauden ja rakkauden vuotesi. Käy mielessäsi läpi, mitä kaikkea parhaaseen vuoteesi sisältyi. Tämä oli taloudellisesti paras vuotesi. Mistä sait kaiken vaurauden ja menestyksen? Mitkä asiat muuttuivat elämässäsi? Minkälaisessa talossa asut? Minkälainen kumppani sinulla on? Mitä teet työksesi? Mitä uutta loit?

Luo itsellesi visio unelmiesi elämästä. Kuvittele, että kaikki haluamasi toteutui vuonna 2018 ja nyt vuoden viimeisenä päivänä mietit taaksepäin mahtavaa vuottasi ja sen tapahtumia.

Voit kirjoittaa kaiken ylös, jotta voit lukea mietteitäsi vaikka joka päivä. Näin laitat alitajuntasi töihin ja autat itseäsi saavuttamaan haluamasi elämän. Jos et uskalla tehdä muutosta elämääsi, et voi olettaa minkään muuttuvan.

Tavoitteet asetetaan yleensä jonnekkin tulevaisuuteen, joka usein tuntuu olevan jossain kaukana edessä. Mitä jos etenet tällä kertaa toisin päin ja kuvittelet kaikkien tavoitteidesi jo toteutuneen. Näin luot itsellesi positiivisen kuvan tulevasta elämästäsi ja annat itsellesi hyvän syyn työskennellä ahkerasti kohti visioimaasi parasta vuotta.

 

Toivotan sinulle runsaasti menestystä, vaurautta ja rakkautta vuoteen 2018!

 

 

Leave a Reply